...Dúfam že si nevyslúžim za toto guľku v hlave.....ale mal by som otázočky ešte pre jedného človeka....s ktorým som už mal možnosť komunikovať a prišiel mi ako dopohody chalan.....avšak on nie je v Gold Uploader tíme.....ale zastáva pozíciu Redaktora.....takže neviem....či môžem o takéto žiadať....jedná sa o človeka hovoriaci si
Tomas41279 ....

......
tu sú otázky :
1. Ja viem, že chodievaš ( aspoň z času načas ) na futbal....napadne ťa niejaká zaujímavá príhoda, ktorú si zažil ako fanúšik počas zápasu alebo cestou naň?...(prípadne ktorá je v spojení s futbalom) ?
2. A ešte jedna futbalová: Máš oblúbené kluby? hráčov? trénerov? a naj zápas na ktorom si bol ?...(keď povieš aj prečo tomu tak je ...hnevať sa nebudem

)
3. Na Cucaji zastávaš pozíciu Redaktora, ale čo robíš v " skutočnom živote"....(a kludne môžeš odpovedať i nato čo ťa na tej i onej práci najviac baví.....(ak si ešte študent...napíš čo ťa baví tam ).
Rebelle....v prípade že sa na mňa teraz hneváš z dôvodu, že som mimo témy ( lebo redaktor nie je gold uploader )...hlboko sa ti ospravedlňujem......kiež by som mohol povedať, že už o mne nebudeš počuť....hihi

....ale hnevať ťa v úmysle nemám a nikdy som nemal.........ĎAKUJEM......